Wayne Wonder

  • Wayne Wonder, alias Von Wayne Charles (Kingston, 22 juli 1966) is een Jamaicaanse reggae-, R&B- en dancehall-artiest. Wayne Wonder brak internationaal door met de hit No Letting Go in 2003, van het album No Holding Back. Daarna had hij nog enkele hits met Bounce Along en Gonna Love You.

    Discografie

    Albums

    • 1987: Wayne Wonder
    • 1991: Part 2
    • 2000: Da Vibe
    • 2001: Schizophrenic
    • 2003: No Holding Back
    • 2003: You Me And She
    • 2004: Grey Skies To Blue
    • 2005: Inna Bashment Style: The Roots Of An Urban Warrior
    • 2006: Don't Have To
    • 2006: Original Bombshell
    • 2006: Reggae Chronicles
    • 2007: Foreva

    Singles

    • 1996: "Something Different"/"The Train Is Coming" (Shaggy featuring Wayne Wonder) - UK #21
    • 2003: "No Letting Go" - U.S.A. #11, UK #3
    • 2003: "Bounce Along" - UK #19
    • 2004: "Hold Me Now" (Uit de film, 50 First Dates)
    • 2006: "You"
    • 2007: "Gonna Love You"
    • 2007: "Again"
    • 2007: "For my love" (featuring Trina)

    Deze tekst is beschikbaar volgens "Creatieve Commons Attribution/Share Alike Licentie". Extra voorwaarden kunnen van toepassing zijn. Bekijk hiervoor de Creative Commons website voor details. Auteur van de tekst hierboven.