Peter Andre

  • Peter Andre (Londen, 27 februari 1973) is een Brits zanger en televisiepersoonlijkheid. Hij werd geboren in Londen, maar groeide grotendeels in Australië op. Andre was in zijn jeugd een succesvol thaibokser, een sport waarin hij een (jeugd)titel pakte. Hij gaf echter de voorkeur aan zijn loopbaan als zanger.

    In de jaren negentig beleefde Andre een korte carrière in de popmuziek. Na een aantal succesvolle singles als Mysterious Girl (1995), All Night All Right (1998) en Kiss The Girl (1998) nam de populariteit van de zanger snel af. Tegenwoordig houdt Peter zich voornamelijk bezig met presenteren op de Britse televisie.

    Andre was drie jaar getrouwd met pin-up model Jordan. Jordan en Andre hebben samen twee kinderen. Op 11 mei 2009 werd bekendgemaakt dat de zanger en het model zouden gaan scheiden. Andre en zijn huidige vriendin Emily werden begin 2014 ouders van een dochter.

    Deze tekst is beschikbaar volgens "Creatieve Commons Attribution/Share Alike Licentie". Extra voorwaarden kunnen van toepassing zijn. Bekijk hiervoor de Creative Commons website voor details. Auteur van de tekst hierboven.