Mighty Mighty Bosstones

  • The Mighty Mighty Bosstones is een skapunkband uit Boston, Verenigde Staten.

    Biografie

    De band is gevormd in 1983 en ze wordt vaak geroemd als de uitvinders van het ska-core genre, een mix van hardcore punk en ska. Ze brachten zeven studioalbums, drie ep's en een livealbum uit voordat ze in 2003 voor vier jaar uit elkaar gingen. Nadat ze in 2007 weer bij elkaar waren gekomen brachten ze een compilatiealbum uit.

    Discografie

    Studioalbums

    • Devil's Night Out (1989)
    • More Noise and Other Disturbances (1992)
    • Don't Know How to Party (1993)
    • Question the Answers (1994)
    • Let's Face It (1997)
    • Pay Attention (2000)
    • A Jackknife to a Swan (2002)
    • Medium Rare (B-Sides - 2007)
    • Pin Points And Gin Joints (2009)
    • The Magic Of Youth (2011)

    Livealbums

    • Live From The Pit (1997)
    • Live From the Middle East (1998)

    Ep's

    • Where'd You Go? (1991)
    • Ska-Core, The Devil, and More (1993)
    • Simmer Down (1994) (promotie)
    • Here We Go Again (1995)
    • So Far, So Good (1997) (promotie)
    • A Sample (1997) (promotie, cassette only)
    • Wake Up Call (1998) (promotie)
    • Selections From The Middle East (1998) (promotie)
    • Toe Tapping Treats (2000) (promotie; inclusief een nummer van Sum 41)
    • Awfully Quiet (2001)
    • Don't Worry Desmond Dekker (2008)
    • Impossible Dream/Next To Nothing (2009) (7" single met de nummers "Impossible Dream" en "Next To Nothing")

    Deze tekst is beschikbaar volgens "Creatieve Commons Attribution/Share Alike Licentie". Extra voorwaarden kunnen van toepassing zijn. Bekijk hiervoor de Creative Commons website voor details. Auteur van de tekst hierboven.