Future featuring Trae The Truth

  • Frasier Thompson III (geboren op 3 juli, 1980), beter bekend als Trae (of Trey D tot 2002) is een Amerikaanse rapper afkomstig uit Houston, Texas. Hij is lid van de rap groep Screwed Up Click. Hij is de neef van de rapper Z-Ro die hem ook bekend heeft gemaakt. Ze hebben samen een groep genaamd Assholes By Nature/Slow Loud And Bangin'/Guerilla Maab. Zijn broer Jayton is ook een rapper van de groep Assholes By Nature. Trae's stem is heel laag en hij rapt heel snel.

    Discografie

    Albums

    • 2003: Losing Composure
    • 2004: Same Thing Different Day
    • 2006: Restless
    • 2007: Life Goes On

    Singles

    • 2005: "I'sa Playa" (met Guerilla Maab)
    • 2005: "Beware" (met Paul Wall, Z-Ro & Bun B)
    • 2006: "M-16" (met Z-Ro & P.O.P.)
    • 2006: "Swang" (met H.A.W.K.)
    • 2006: "No Help" (met Z-Ro)
    • 2006: "In Tha Hood" (met Yung Joc & Big Pokey)
    • 2007: "Screwed Up" (met Lil' Wayne)
    • 2007: "Won't Let You Down (Texas Takeover Remix)" (met Chamillionaire, Slim Thug, Lil' Keke, Mike Jones, Paul Wall, Bun B, Z-Ro & Pimp C)

    Deze tekst is beschikbaar volgens "Creatieve Commons Attribution/Share Alike Licentie". Extra voorwaarden kunnen van toepassing zijn. Bekijk hiervoor de Creative Commons website voor details. Auteur van de tekst hierboven.