Billy Joel featuring Cyndi Lauper

  • Cynthia Ann Stephanie Lauper (Queens, New York, 22 juni 1953) is een Amerikaans zangeres en actrice.

    Haar meest succesvolle singles waren Girls Just Want To Have Fun (1983), Time After Time (1984), The Goonies 'R' Good Enough (1985), True Colors (1986) en "I Drove All Night" (1989). Lauper is getrouwd met David Thornton. Samen hebben ze een zoon, Declyn Wallace Thornton, geboren op 19 november 1997.

    Discografie

    • Blue Angel, onder de bandnaam Blue Angel (1980)
    • She's So Unusual (1983)
    • Girls just wanna have fun (1983)
    • Time after Time (1984)
    • The Goonies 'R' Good Enough (1985)
    • True Colors (1986)
    • The Best Remixes (1989)
    • I drove all night (1989)
    • A Night To Remember (1989)
    • Hat Full Of Stars New (1993)
    • Twelve Deadly Cyns... And Then Some (1994)
    • Sisters Of Avalon (1996)
    • Merry Christmas ... Have A Nice Life (1998)
    • At Last (2003)
    • Shine (2004)
    • The Body Acoustic (2006)
    • Cyndi Lauper - The Very Best Of(2007)
    • Bring Ya To The Brink (2008)
    • Memphis Blues (juni 2010)
    • To Memphis With Love CD + DVD (oktober 2011)
    • Kinky Boots - The Musical (2012)

    Filmografie

    • 1985 - The Goonies
    • 1988 - Vibes
    • 1991 - Off and Running
    • 1993 - Life with Mikey
    • 1999 - The Opportunists
    • 2006 - Queer as Folk (als haarzelf)
    • 2008 - As The World Turns (als haarzelf)
    • 2008 - Gossip Girl (als haarzelf)
    • 2011 - National Lampoon's Dirty Movie
    • 2012 - Happily Divorced

    Deze tekst is beschikbaar volgens "Creatieve Commons Attribution/Share Alike Licentie". Extra voorwaarden kunnen van toepassing zijn. Bekijk hiervoor de Creative Commons website voor details. Auteur van de tekst hierboven.