Life Long (feat. Rick Ross and Nipsey Hussle)

Rockie Fresh

 • Donald Pullen (Chicago, 16 april 1991) beter bekend onder zijn artiestennaam Rockie Fresh is een Amerikaanse rapper, die getekend is bij Maybach Music.

  Biografie

  Rockie Fresh is geboren in Chicago vanuit waar hij al vrij snel samen met zijn moeder, vader en zus naar Homewood verhuisde waar hij op school begon te rappen onder de door vrienden gegeven artiestennaam, Rockie Fresh. In 2009 begon begon Rockie aan zijn debuut mixtape Rockie's Modern Life, deze mixtape werd in een kleine studio in Chicago opgenomen. Nadat de mixtape was uitgekomen ontmoeten Rockie algauw zijn manager, die hem stimuleerde zijn tweede mixtape uit te brengen genaamd The Otherside. Door de goede verkoop van Rockie's eerste 2 mixtape's bracht zijn Manager hem in contact met Rick Ross waarbij hij al snel een contract bij Rick Ross' zijn Label Maybach Music Group tekende.

  Discografie

  Mixtapes

  Externe links

  Deze tekst is beschikbaar volgens "Creatieve Commons Attribution/Share Alike Licentie". Extra voorwaarden kunnen van toepassing zijn. Bekijk hiervoor de Creative Commons website voor details. Auteur van de tekst hierboven.