Yuvanshankar Raja;Baby Sadhana;Baby Sanjana

  • Bryan Williams (New Orleans, 15 februari 1969),

    Biografie

    Jeugdjaren en begin carrière

    Met zijn broer Ronald "Slim" Williams richtte Birdman Cash Money Records in 1991 op. Hij heeft daarnaast een eigen zoon en dochter.

    Vanaf 1997 werkte Birdman samen met Mannie Fresh als het duo Big Tymers. Big Tymers debuteerde in 1998 met het album How Ya Luv That?, waarna ze de albums I Got That Work (2000) en Hood Rich (2002) uitbrachten. Op Hood Rich stond het nummer "Still Fly", dat werd genomineerd voor een Grammy. Tenslotte bracht de groep het album Big Money Heavyweight (2003) uit, waarna de groep in 2004 uit elkaar ging.

    Samen met Lil Wayne bracht Birdman een album uit, genaamd Like Father, Like Son..

    Discografie

    • Birdman (2002)
    • Fast Money' '(2005)
    • 5 * Stunna (2007)
    • Pricele$$ (2009)
    • Bigger Than Life (2011) [8]
    • 2006:Like Father, Like Son (met Lil Wayne)
    • 2011:Like Father, Like Son Part 2 (met Lil Wayne) [8]

    Externe links

    Deze tekst is beschikbaar volgens "Creatieve Commons Attribution/Share Alike Licentie". Extra voorwaarden kunnen van toepassing zijn. Bekijk hiervoor de Creative Commons website voor details. Auteur van de tekst hierboven.