Sammy Adams featuring Mike Posner

 • Mike Posner (Detroit, Michigan, 12 februari 1988) is een Amerikaans singer-songwriter en producer. Posner werd geboren als zoon van een apotheker en een advocaat. Zijn vader is Joods en zijn moeder is katholiek. Posner ging naar de Wylie E. Groves High School en studeerde af aan Duke University. Hij was een lid van de Sigma Nu Fraternity (Gamma Chapter).

  Samen met Don Cannon en DJ Benzi, bracht hij in maart 2009 vanuit zijn studentenkamer aan de Duke Universiteit zijn eerste mixtape A Matter of Time uit. In juli 2009, tekende Posner bij major label J Records. Hij koos ervoor om na de ondertekening van zijn platencontract terug te keren naar Duke waar hij in het weekend toerde. In diezelfde periode begonnen de opnames voor zijn debuutalbum. Posners One Foot Out the Door begeleid door Clinton Sparks, werd uitgebracht op 27 oktober 2009.

  Zijn debuutalbum 31 Minutes to Takeoff werd 10 augustus 2010 in de winkels verwacht. De eerste single van het album, Cooler Than Me, die op 3 juli 2010 voor het eerst was te horen, bereikte plaats 6 in de Hot Top 100. Hij trad op op Bonnaroo en de Warped Tour 2010 die deze zomer plaatsvond. Een tweede single, Please Don't Go, werd vrijgegeven op 20 juli 2010. Posner trad ook op met zijn hit Cooler Than Me bij America's Got Talent. Verder trad hij nog op bij: John Barleycorn in Schaumburg IL, op 31 juli, Alive met REGIS en Kelly op 3 augustus, en Late Night met Jimmy Fallon op 4 augustus.

  Discografie

  Singles

  Bronvermelding

  Deze tekst is beschikbaar volgens "Creatieve Commons Attribution/Share Alike Licentie". Extra voorwaarden kunnen van toepassing zijn. Bekijk hiervoor de Creative Commons website voor details. Auteur van de tekst hierboven.

google remarketing