Meet Bros Anjjan;James;Aditi Paul

  • Bros was een Britse boyband eind jaren tachtig en begin jaren negentig. De band bestond uit de broers Matt en Luke Goss samen met Craig Logan. In Nederland scoorde Bros vier hits: When will I be famous, Drop the boy, I owe you nothing en I quit. Hun manager was Tom Watkins, die eerder de manager was van de Pet Shop Boys. Het gerucht gaat dat Tom Watkins de meeste nummers voor Bros geschreven heeft.

    Hun eerste single, When Will I Be Famous?, werd in 1987 uitgebracht en hun eerste album, Push in 1988. Een jaar later verliet Logan de band in en gingen de broers Goss samen verder op tour. Hun tweede album, The Time, werd in 1989 uitgebracht. In 1991 volgde nog Changing Faces voordat de band in 1991 uit elkaar ging door problemen over contracten en geld.

    Matt Goss begon in 1995 een solocarrière. Luke Goss trad in de jaren 90 op in musicals en verscheen in een aantal films, waaronder Blade II. Hij nam ook een aantal singles op en was voor een korte tijd onder contract bij One Little Indian records.

    Craig Logan was de manager van Pink en kreeg in 2006 de leiding over het label RCA Records van Sony BMG en heeft nog een tijd een relatie gehad met de zangeres Kim Appleby.

    Deze tekst is beschikbaar volgens "Creatieve Commons Attribution/Share Alike Licentie". Extra voorwaarden kunnen van toepassing zijn. Bekijk hiervoor de Creative Commons website voor details. Auteur van de tekst hierboven.