Steve Aoki, Chris Lake, & Tujamo

 • Steve Aoki Hiroyuki (Miami, 30 november 1977) is een Amerikaanse electrohouse-producer en oprichter van Dim Mak Records.

  Steve Aoki werd geboren in Miami en groeide op in Newport Beach, Californië. Hij haalde zijn diploma aan de Newport Harbor High School in 1995. Aoki studeerde aan de Universiteit van Californië, Santa Barbara en studeerde af in vrouwenstudies en sociologie.

  Dim Mak Records

  In 1996 richtte hij zijn eigen platenlabel op, genaamd Dim Mak Records. Het label begon met het uitbrengen van hardcore punk, daarna groeide het uit tot een label voor dance en electro.

  Muziek

  Steve Aoki's debuutalbum is een mixalbum, Pillowface and his Airplane Chronicles, dat uitkwam in januari 2008.

  Zijn nieuwste soloalbum getiteld Wonderland verscheen in januari 2012. Op Wonderland werkt hij samen met artiesten zoals LMFAO, Kid Cudi, Travis Barker, Will.i.am, Wynter Gordon, Rivers Cuomo, Lil Jon, Chiddy Bang, Lovefoxxx, Linkin Park en Big John Duncan (voormalig gitarist van punkband The Exploited).

  Aoki heeft zijn livereputatie mede te danken aan de taarten die hij tijdens zijn optredens het publiek in gooit.

  Discografie

  Singles

  Externe links

  Deze tekst is beschikbaar volgens "Creatieve Commons Attribution/Share Alike Licentie". Extra voorwaarden kunnen van toepassing zijn. Bekijk hiervoor de Creative Commons website voor details. Auteur van de tekst hierboven.

google remarketing