Draco Rosa Feat. Alejandro Sanz

  • Alejandro Sánchez Pizarro (Madrid, 18 december 1968) is een Spaans zanger.

    Sanz werd in 2006 in Nederland bekend met zijn duet "La Tortura" met Shakira. Sanz won 17 Grammy Awards (2 normale en 15 Latin Grammy's).

    Discografie

    • 1989: Los chulos son pa' cuidarlos (als Alejandro Magno)
    • 1991: Viviendo Deprisa
    • 1993: Si tú me miras
    • 1994: Básico
    • 1995: Alejandro Sanz 3
    • 1997: Más (album)
    • 1998: Edición Especial Gira 98
    • 1999: Best of Alejandro Sanz (alleen in USA)
    • 2000: El alma al aire
    • 2001: MTV Unplugged
    • 2003: No es lo mismo
    • 2004: Grandes éxitos 91_04
    • 2006: El Tren De Los Momentos
    • 2009: Paraíso Express

    Externe link

    Deze tekst is beschikbaar volgens "Creatieve Commons Attribution/Share Alike Licentie". Extra voorwaarden kunnen van toepassing zijn. Bekijk hiervoor de Creative Commons website voor details. Auteur van de tekst hierboven.