Laid Back

  • Laid Back is een Deense popgroep bestaande uit Tim Stahl (keyboards) en John Guldberg (gitaar) opgericht in 1979. Ze treden nog steeds geregeld op.

    Ze zijn het bekendst door de hits "Sunshine Reggae" (1983) en "White Horse" (1984). In 1989 hadden ze ook een hit met "Bakerman" begeleid door een opmerkelijke videoclip geregisseerd door Lars von Trier: de bandleden sprongen uit een vliegtuig en op hun paravlucht naar beneden beelden ze het liedje uit .

    Discografie

    Album Releases

    • 1981: Laid Back
    • 1983: Keep Smiling
    • 1985: Play It Straight
    • 1987: See You in the Lobby
    • 1990: Hole in the Sky
    • 1993: Why Is Everybody in Such a Hurry
    • 1998: Laidest Greatest
    • 1999: Unfinished Symphonies
    • 2004: Happy Dreamer
    • 2011: Cosmic Vibes

    Externe link

    Deze tekst is beschikbaar volgens "Creatieve Commons Attribution/Share Alike Licentie". Extra voorwaarden kunnen van toepassing zijn. Bekijk hiervoor de Creative Commons website voor details. Auteur van de tekst hierboven.