Fireflight

  • Fireflight is een Amerikaanse christelijke rockband uit Eustis, Florida opgericht in 1999. In 2006 bracht de band zijn debuutalbum The Healing of Harms uit, in 2008 gevolgd door Unbreakable.

    Het eerste optreden van Fireflight in Nederland vond plaats in augustus 2008 op het Xnoizz Flevo Festival.

    Bandleden

    • Dawn Michele - zang
    • Wendy Drennen - basgitaar en zang
    • Justin Cox - gitaar en achtergrondzang
    • Glenn Drennen - gitaar
    • Phee Shorb - drums

    Discografie

    Albums

    • 2002: "Glam-rok" (Independent)
    • 2004: "On The Subject Of Moving Forward EP" (Independent)
    • 2006: "The Healing Of Harms" (Flicker Records)
    • 2008: "Unbreakable" (Flicker Records)
    • 2010: "For Those Who Wait"
    • 2012: "Now"

    Singles

    • "You Decide" (2006)
    • "Waiting" (2006)
    • "It's You" (2007)
    • "Star of the Show" (2007)
    • "Attitude" (2007)
    • "Unbreakable" (2008)
    • "Brand New Day" (2008)
    • "The Hunger" (2008)
    • "You Gave Me a Promise" (2009)
    • "Stay Close" (2011)

    Externe links

    Deze tekst is beschikbaar volgens "Creatieve Commons Attribution/Share Alike Licentie". Extra voorwaarden kunnen van toepassing zijn. Bekijk hiervoor de Creative Commons website voor details. Auteur van de tekst hierboven.