Geto Boys

  • Geto Boys (oorspronkelijk gespeld als Ghetto Boys) is een rapgroep uit Houston, Texas, bestaande uit Scarface, Willie D en Bushwick Bill. De Geto Boys kregen bekendheid door hun teksten over controversiële onderwerpen zoals vrouwenhaat, geweld, psychotische ervaringen, en necrofilie. De Geto Boys hebben een nieuwe weg ingeslagen met hun soulvolle zuidelijke geluid (een voorloper van de Dirty South stijl).

    Discografie

    • Making Trouble (1988)
    • Grip It! On That Other Level (1989)
    • The Geto Boys (1990)
    • We Can't Be Stopped (1991)
    • Till Death Do Us Part (1993)
    • The Resurrection (1996)
    • Da Good da Bad & da Ugly (1998)
    • The Foundation (2005)

    Deze tekst is beschikbaar volgens "Creatieve Commons Attribution/Share Alike Licentie". Extra voorwaarden kunnen van toepassing zijn. Bekijk hiervoor de Creative Commons website voor details. Auteur van de tekst hierboven.