Krystal Meyers

 • Krystal Meyers (Orange County (Californië), 31 juli 1988) is een Amerikaanse christelijke rockmusicus.

  Biografie

  Meyers begon al jong met het produceren van muziek. Op tienjarige leeftijd schrijft ze haar eerste liedjes, op dertienjarige leeftijd begint ze met spelen op de akoestische gitaar.

  In 2005, als ze 16 is, wordt haar eerste album "Krystal Meyers" uitgebracht. Ze schreef mee aan al de songs op het album en ze speelt zelf gitaar. Haar tweede album "Dying for a Heart" kwam uit op 19 september 2006. De song Together van dit album is gebruikt voor de promotie van de NBC serie Heroes in spotjes op radio en televisie.

  Beide albums zijn ook uitgebracht in Japan. In Japan scoorde ze met de single Anticonformity van haar eerste album een nummer 1 hit.

  Haar derde album, getiteld Make Some Noise, kwam in september 2008 uit. Dit album verschilt in stijl erg van haar andere albums, maar haar boodschap blijft hetzelfde.

  Op 30 mei 2009 is ze getrouwd met Alex Hawkins.

  Muziekstijl

  Door muziekcritici wordt ze getypeerd als de christelijke Avril Lavigne. Haar muziek combineert rock met akoestische melodieën. Haar songteksten concentreren zich hoofdzakelijk op onderwerpen waar tieners mee te maken krijgen, zoals werkdruk en seks voor het huwelijk.

  Externe links

  Deze tekst is beschikbaar volgens "Creatieve Commons Attribution/Share Alike Licentie". Extra voorwaarden kunnen van toepassing zijn. Bekijk hiervoor de Creative Commons website voor details. Auteur van de tekst hierboven.

google remarketing