Lloyd

  • Lloyd Polite Jr. (New Orleans, 3 januari 1986) is een Amerikaans R&B zanger. Polite Jr. treedt op onder het pseudoniem Lloyd. Hij vergaarde bekendheid als lid van de R&B groep N-Toon voor hij in 2004 met zijn solocarrière begon.

    In 2004 bracht hij zijn debuutsingle uit genaamd Southside wat tevens de titeltrack van zijn debuutalbum was. De single werd meteen een hit in de Billboard Hot 100. Zijn tweede album, Street love, werd uitgegeven op 13 maart 2007. Twee singles van het album eindigden hoog in de hitlijsten; You en Get it shawty. Het derde album, Lessons in love, gaf de zanger zijn tweede top 10 hit in Billboard 200 album. De carrière van de zanger kreeg in 2009/2010 een enorme boost doordat hij meewerkte aan Young Money's wereldwijde hit BedRock. Lloyd bracht ook in 2009 een ep uit, getiteld Like me. Op 13 maart tekende Lloyd bij Interscope Records en bij Zone 4. Zijn vierde album King of hearts werd uitgebracht op 5 juli 2011.

    Discografie

    Singles

    Deze tekst is beschikbaar volgens "Creatieve Commons Attribution/Share Alike Licentie". Extra voorwaarden kunnen van toepassing zijn. Bekijk hiervoor de Creative Commons website voor details. Auteur van de tekst hierboven.

google remarketing