Clutch

  • Clutch is een Amerikaanse Rock band uit Germantown, Maryland. begonnen in 1990. Sinds de oprichting speelden mee: Neil Fallon (zang, ritme guitaar, keyboards), Tim Sult (guitaar,achtergrondzang), Dan Maines (basgitaar, achetrgrond zang) en Jean-Paul Gaster (drums en percussie).Tot nu toe heeft Clutch tien studio albums uitgebracht en daarnaast verscheidene speciale en live albums. Zij bezitten nu hun eigen label, Weathermaker.

    Clutch pagina in engelstalige wikipedia

    Discografie:

    1993 - Transnational Speedway League - Anthems, Anecdotes & Undeniable Truths - OPUS 520 MAX

    1995 - Clutch - OPUS 520 MAX

    1997 - Impetus (EP - Passive Restraints) OPUS 520 MAX

    1998 - The Elephant Riders - OPUS 520 MAX

    1999 - Jam Room - OPUS 520 MAX

    2001 - Pure Rock Fury - OPUS 520 MAX

    2004 - Blast Tyrant - OPUS 520 MAX

    2005 - Pitchfork & Lost Needles (Re-Release - Pitchfork) OPUS 520 MAX

    2005 - Robot Hive-Exodus - OPUS 520 MAX

    2007 - From Beale Street To Oblivion - OPUS 520 MAX

    2009 - Strange Cousins From The West - OPUS 520 MAX

    2013 - Earth Rocker - OPUS 520 MAX

    Deze tekst is beschikbaar volgens "Creatieve Commons Attribution/Share Alike Licentie". Extra voorwaarden kunnen van toepassing zijn. Bekijk hiervoor de Creative Commons website voor details. Auteur van de tekst hierboven.