Axwell

  • Axwell is een Zweedse dj en producent. Hij was onderdeel van de dj-driemansgroep Swedish House Mafia. Axwell staat op nummer 19 genoteerd in de DJ Magazine Top 100.

    Achtergrond

    Axel Hedfors, bekend als Axwell, werd op 18 december 1977 geboren in Lund, Zweden. Zijn eerste doorbaak als dj maakte hij met de wereldwijde hitsingle, Feel The Vibe.

    Discografie

    Overige singles

    • 1999 "Funkboy"
    • 2000 "Jazz Player"
    • 2000 "Pull Over"
    • 2002 "Black Pony" (met Stonebridge als Playmarker)
    • 2002 "Lead Guitar"
    • 2002 "Burning" (met Robbie Rivera)
    • 2003 "Burning - The Remixes" (met Robbie Rivera)
    • 2003 "High Energy" (feat. Evelyn Thomas)
    • 2003 "Wait A Minute" (met Nevada Cato)
    • 2004 "Feel The Vibe" (feat. Errol Reid)
    • 2005 "Feel The Vibe (Til The Morning Comes)" (feat. Errol Reid & Tara McDonald)
    • 2005 "Together" (met Sebastian Ingrosso feat. Michael Feiner)
    • 2005 "Watch The Sunrise" (feat. Steve Edwards) #70 UK
    • 2007 "I Found U" (feat. Max C) #6 UK
    • 2007 "Get Dumb" (met Steve Angello, Sebastian Ingrosso & Laidback Luke)
    • 2007 "It's True" (met Sebastian Ingrosso vs. Salem Al Fakir)
    • 2007 "Submariner"
    • 2008 "What A Wonderful World." (met Bob Sinclar feat. Ron Carroll)
    • 2008 "Open Your Heart" (met Dirty South feat. Rudy)
    • 2009 "Leave The World Behind (feat. Deborah Cox met Steve Angello, Sebastian Ingrosso & Laidback Luke)
    • 2010 "One" (met Sebastian Ingrosso & Steve Angello als Swedish House Mafia)
    • 2010 "Nothing But Love" feat. Errol Reid
    • 2010 "Miami 2 Ibiza" (met Sebastian Ingrosso, & Steve Angello als Swedish House Mafia)
    • 2011 "Heart is King"
    • 2011 "Save The World" feat. John Martin (met Sebastian Ingrosso & Steve Angello als Swedish House Mafia)
    • 2011 "Antidote (met Sebastian Ingrosso & Steve Angello als Swedish House Mafia) & Knife Party
    • 2012 "Greyhound (met Sebastian Ingrosso & Steve Angello als Swedish House Mafia)
    • 2013 "Center Of The Universe" (met Magnus Carlsson)

    Deze tekst is beschikbaar volgens "Creatieve Commons Attribution/Share Alike Licentie". Extra voorwaarden kunnen van toepassing zijn. Bekijk hiervoor de Creative Commons website voor details. Auteur van de tekst hierboven.