Another Level Featuring TQ

  • Another Level was een Britse popgroep.

    De leden waren Mark Baron (Geboren op 17 augustus 1974), Dane Bowers (geboren op 29 november 1979), Bobak deze kunstenaar Kianoush (geboren op 1 november 1978) en Wayne Williams (geboren op 19 januari 1978). Bowers en Williams waren beiden studenten van de BRIT School of Performing Arts & Technology in de London Borough of Croydon, toen ze werden ontdekt.

    Another Level werd oorspronkelijk bedacht door Nick Raphael en Christian Tattersfield voor hun nieuwe platenlabel project Northwestside Records, een sub-label van BMG in het Verenigd Koninkrijk. Ze voelde dat er een gat in de markt voor een interraciale boyband.

    Another Level had zeven Top 10 singles in twee jaar, met in 1998 in het Verenigd Koninkrijk een nummer een "Freak Me" (een cover van een nummer van de Amerikaanse groep Silk). De groep is gestopt in 2000 na de release van hun tweede album Nexus.

    Deze tekst is beschikbaar volgens "Creatieve Commons Attribution/Share Alike Licentie". Extra voorwaarden kunnen van toepassing zijn. Bekijk hiervoor de Creative Commons website voor details. Auteur van de tekst hierboven.