Natasha Featuring Clipse

 • Clipse is een duo van rappers, gevestigd in Virginia Beach. De groep werd opgericht in 1992 door de broers Malice (geboren Gene Thornton in 1973 in de Bronx) en Pusha T (geboren Terrence Thornton in 1977 in de Bronx). Ze staan ​​bekend om hun single van 2002, "Grindin'" en hun samenwerking met de zeer getalenteerde productieteam The Neptunes.

  Geschiedenis

  Met hun debuutalbum, Lord Willin', die in 2002 verscheen, steeg Clipse onmiddellijk in de ranglijst en werd gerangschikt als plaats 4 in de Amerikaanse Billboard album charts. In oktober 2002 werden aan de twee door de RIAA een gouden plaat uitgereikt.

  In 2006 kwam hun nieuwe album Hell Hath No Fury, waarop gastbijdragen van Pharrell Williams, Slim Thug, Ab-Liva en Sandman zijn te horen. Het album werd volledig geproduceerd door The Neptunes.

  Clipse heeft zijn eigen platenlabel genaamd Re-Up Records, waar de twee rappers Ab-Liva en Sandman onder contract staan.

  Discografie

  • 1997: Exclusive Audio Footage
  • 2002: Lord Willin'
  • 2006: Hell Hath No Fury
  • 2009: Til the Casket Drops

  Deze tekst is beschikbaar volgens "Creatieve Commons Attribution/Share Alike Licentie". Extra voorwaarden kunnen van toepassing zijn. Bekijk hiervoor de Creative Commons website voor details. Auteur van de tekst hierboven.