Ania Dabrowska

  • Anna Dąbrowska (Chełm, 7 januari 1981) is een Pools zangeres die optreedt onder de naam Ania.

    Ze werd in 2002 achtste in de Poolse Idols en bracht in dat jaar met Krzysztof Krawczyk een duet uit. In 2004 kwam haar eerste album uit en nam ze deel aan het Krajowy Festiwal Piosenki Polskiej in Opole. Anno 2013 heeft ze vijf albums uitgebracht en is ze jurylid bij The Voice of Poland.

    Discografie

    Albums

    • 2004: Samotność po zmierzchu
    • 2006: Kilka historii na ten sam temat
    • 2008: W spodniach czy w sukience?
    • 2010: Ania Movie
    • 2012: Bawię się świetnie

    Deze tekst is beschikbaar volgens "Creatieve Commons Attribution/Share Alike Licentie". Extra voorwaarden kunnen van toepassing zijn. Bekijk hiervoor de Creative Commons website voor details. Auteur van de tekst hierboven.