Little Feat

  • Little Feat is een Amerikaanse rockband die in 1969 in Los Angeles werd opgericht door singer-songwriter Lowell George en toetsenist Bill Payne. De muziek van Little Feat kenmerkt zich door een combinatie van rock, jazz fusion, blues en folk. Toen Lowell George in 1979 aan een hartaanval overleed, werd de band tijdelijk opgeheven.

    Discografie

    Studioalbums

    • Little Feat (1971)
    • Sailin' Shoes (1972)
    • Dixie Chicken (1973)
    • Feats Don't Fail Me Now (1974)
    • The Last Record Album (1975eavd)
    • Time Loves a Hero (1977)
    • Down on the Farm (1979) (voltooid na het overlijden van Lowell George)
    • Let It Roll (1988)
    • Representing the Mambo (1990)
    • Shake Me Up (1991)
    • Ain't Had Enough Fun (1995)
    • Under the Radar (1996)
    • Chinese Work Songs (2000)
    • Kickin' It at the Barn (2003)
    • Join the Band (2008)
    • Rooster Rag (2012)

    Livealbums

    • Waiting for Columbus (1978) (her-uitgave in 2000)
    • Live From Neon Park (1996)
    • Extended Versions (2000)
    • Late Night Truck Stop (2001)
    • Live at the Rams Head (2002)
    • Down Upon the Suwannee River (2003)
    • Highwire Act Live in St. Louis 2003 (2005)
    • Barnstormin' Live Volume One (2005)
    • Barnstormin' Live Volume Two (2005)
    • Rocky Mountain Jam (2007)
    • "Live in Holland 1976 (Pinkpop 1976)" (2014)

    Dvd's

    Deze tekst is beschikbaar volgens "Creatieve Commons Attribution/Share Alike Licentie". Extra voorwaarden kunnen van toepassing zijn. Bekijk hiervoor de Creative Commons website voor details. Auteur van de tekst hierboven.