Riot, Riot Upstart

Agnostic Front

  • Agnostic Front is een Amerikaanse hardcorepunk- en metalband, geformeerd in 1982 door Vinnie Stigma en Roger Miret.

    Artiesten

    • Roger Miret - vocalist (sinds 1982)
    • Vinnie Stigma - gitarist (sinds 1980)
    • Joseph James - gitarist (sinds 2009)
    • Mike Gallo - bassist (sinds 2001)
    • Jimmy (Pokey) Mo - drummer (sinds 2009)

    Vroegere leden

    • Alex Kinon - gitarist (1986 - 1987)
    • Steve Martin - gitarist (1987 - 1989)
    • Matt Henderson - gitarist (1993 - 1995, 2004)
    • Adam Moochie - bassist (1982 - 1984)
    • Rob Kabula - bassist (1984 - 1986, 1995 - 1999)
    • Alan Peters - bassist (1987)
    • Ray Beez - drummer (1982 - 1984)
    • Dave Jones - drummer (1984 - 1986)
    • Louie Beatto - drummer (1986)
    • Will Shepler - drummer (1987 - 1993)
    • Jim Coletti - drummer (1995 - 2003)
    • Craig Setari - bassist (1988-1993)

    Discografie

    • 1983 - United Blood (LP, Rat Cage)
    • 1984 - Victim In Pain (LP, Important)
    • 1986 - Cause For Alarm (LP en cd, Relativity/Combat)
    • 1987 - Liberty And Justice (LP en cd, Relativity/Combat)
    • 1989 - Live At CBGB (LP, Important)
    • 1992 - One Voice (cd, Relativity)
    • 1993 - Last Warning (cd, Roadrunner)
    • 1995 - Raw Unleashed (cd, Grand Theft Audio)
    • 1998 - Something's Gotta Give (cd, Epitaph)
    • 1999 - Riot! Riot! Upstart (cd, Epitaph)
    • 2001 - Dead Yuppies (cd, Epitaph)
    • 2002 - Working Class Heroes (cd en LP, I Scream/Knock Out)
    • 2004 - Another Voice (cd, Nuclear Blast)
    • 2004 - Live at CBGB's dvd (dvd, Nuclear Blast)
    • 2007 - Warriors (cd, Nuclear Blast)
    • 2011 - My Life, My Way (cd, Nuclear Blast)

    Deze tekst is beschikbaar volgens "Creatieve Commons Attribution/Share Alike Licentie". Extra voorwaarden kunnen van toepassing zijn. Bekijk hiervoor de Creative Commons website voor details. Auteur van de tekst hierboven.