The Bronx

  • The Bronx is een Amerikaanse punkband uit Los Angeles, Californië. De band is opgericht in 2002.

    Bezetting

    • Matt Caughthran - Zanger/Gitarist
    • Joby J. Ford - Gitarist
    • Ken Horne - Gitarist
    • James Tweedy - Bassist
    • Jorma Vik - Drummer

    Biografie

    The Bronx werd in 2002 gevormd en speelt punk met hardcore en metal invloeden. Na slechts twaalf shows kreeg de band al een platencontract op major Island Def Jam Records. Door het vele toeren, bouwden ze al snel een brede fanbasis uit in de Verenigde Staten, Europa en Australië.

    De band bracht twee self-titled albums uit (in 2003 en 2006) en twee EP's. De band bracht ook een DVD uit getiteld Live At The Annandale. Deze werd opgenomen in het Annandale Hotel in Sydney, Australië.

    Discografie

    Albums

    • The Bronx - 2003
    • The Bronx (II) - 2006
    • The Bronx (III) - 2008
    • The Bronx (IV) - 2013

    EP's

    • Sure Death EP - 2002
    • Bath! EP - 2003

    DVD

    • Live At The Annandale - 2005

    Deze tekst is beschikbaar volgens "Creatieve Commons Attribution/Share Alike Licentie". Extra voorwaarden kunnen van toepassing zijn. Bekijk hiervoor de Creative Commons website voor details. Auteur van de tekst hierboven.

google remarketing