Saving Jane

  • Saving Jane is een Amerikaanse band uit Columbus, Ohio. De band bestaat uit Pat Buzzard, Dak Goodman, Brandon Hagan, Eric Flores en zangeres Marti Dodson. In 2006 haalde ze een 27ste plaats in de Amerikaanse Pop 100 met de single Girl Next Door.

    Het nummer Supergirl werd onder meer gebruikt als themasong voor IndyCar-coureur Danica Patrick.

    Discografie

    Albums

    • Something to Hold Onto (2002)
    • Girl Next Door (2006)
    • One Girl Revolution (2007)
    • SuperGirl (2008)

    Singles

    • Girl Next Door (2006)
    • Happy (2006)
    • Imperfection (2006)
    • One Girl Revolution (2007)
    • SuperGirl (2008)
    • Breaking Up is Hard to Do (2008)
    • Butterflies (2009)

    Deze tekst is beschikbaar volgens "Creatieve Commons Attribution/Share Alike Licentie". Extra voorwaarden kunnen van toepassing zijn. Bekijk hiervoor de Creative Commons website voor details. Auteur van de tekst hierboven.