Slaughterhouse

 • Slaughterhouse is een Amerikaanse rapgroep gevormd door Royce Da 5'9", Crooked I, Joe Budden en Joell Ortiz. Slaughterhouse is opgericht in 2008 nadat Royce Da 5'9", Joell Ortiz en Crooked I meewerkten aan de titeltrack van Joe Buddens album Halfway House. In 2009 brachten ze hun debuutalbum Slaughterhouse uit. In 2010 verschenen ze op het album van Eminem, Recovery, in de bonustrack, "Session One". Ze zijn momenteel ondertekend bij Shady en Interscope Records.

  De leden van Slaughterhouse delen allemaal een zekere mate van controverse uit hun verleden in de muziekindustrie. Het gelijknamige debuutalbum werd uitgebracht op 11 augustus 2009 op E1 Music. Het album werd naar verluidt opgenomen gedurende een periode van zes dagen in het begin van juni. Het album bevat de productie van Focus, The Alchemist, DJ Khalil, StreetRunner en Mr. Porter van D12.

  Discografie

  Albums

  • Slaughterhouse (2009)
  • Welcome to: Our House (2012)

  EPs

  • Slaughterhouse EP (2011)

  Mixtapes

  • On the House (2012)

  Deze tekst is beschikbaar volgens "Creatieve Commons Attribution/Share Alike Licentie". Extra voorwaarden kunnen van toepassing zijn. Bekijk hiervoor de Creative Commons website voor details. Auteur van de tekst hierboven.

google remarketing