Chuckie

 • Clyde Sergio Narain, bekend onder zijn artiestennaam Chuckie (Paramaribo, 25 juni 1978) is een Nederlandse dj van Surinaamse afkomst.

  Biografie

  Chuckie groeide op in Suriname en werd door vele muziekstijlen van dat land beïnvloed. Toen één van zijn vrienden dj werd, begon zijn interesse voor dit vak. Vanaf zijn dertiende begon hij thuis te experimenteren met het remixen. Langzaamaan bouwde hij zijn eigen platencollectie op. Eerst draaide hij op feesten en partijen van zijn vrienden en familie.

  In 1993 begon hij als dj in de Haagse club Voltage. Tegenwoordig treedt hij regelmatig in Nederland en in het buitenland op.

  Chuckie verzorgde ook remixes voor o.a. La Rouge, David Guetta, Safari, RMXCRW, K-Liber 4 Life (Viben). The Partysquad, Enrique Iglesias, Mohombi en Gio.

  In 2008 trad hij op als openingsact bij Sensation in de Amsterdam ArenA. Hij gaf in het boekje wat na afloop aan alle bezoekers werd uitgedeeld aan dat dit een droom voor hem was. Hij was bij de allereerste Sensation zelf als bezoeker, en bedacht toen voor zichzelf dat hij ooit bij de DJ-tafel zou staan.

  Op Koninginnedag 2010 trad hij ook op. Hij trad op op het podium van 538 op Museumplein.

  Externe links

  Deze tekst is beschikbaar volgens "Creatieve Commons Attribution/Share Alike Licentie". Extra voorwaarden kunnen van toepassing zijn. Bekijk hiervoor de Creative Commons website voor details. Auteur van de tekst hierboven.