Holly Brook

 • Skylar Grey, vroeger bekend als Holly Brook (Mazomanie (Wisconsin), 23 februari 1986) is een Amerikaanse singer-songwriter. In 2005 werd ze door A&R Brad Delson ingeschreven bij Machine Shop, een imprint van Linkin Park onder Warner Bros.

  Ze werd bekend door de samenwerking met Fort Minor op het nummer Where'd You Go, dat een wereldwijd een commercieel succes werd door in de Verenigde Staten de top vijf en in de Nederlandse Top 40 de top tien te halen. In 2006 kwam haar debuutalbum Like Blood, Like Honey uit maar werd geen succes waardoor zij en het label uit elkaar gingen.

  In 2010 dook ze opnieuw op in de muziekwereld met Skylar Grey als pseudoniem. Ze zong het refrein op Coming Home van Diddy-Dirty Money, werd aangenomen op het label Wonderland van Alexx da Kid, schreef de muziek en de teksten van de twee versies van Rihanna's en Eminems Love the Way You Lie en zong het refrein op het door hem geproduceerde Words I Never Said van Lupe Fiasco. In 2011 kwam I need a doctor uit, een hit samen met Eminem en Dr. Dre.

  Discografie

  Singles

  Deze tekst is beschikbaar volgens "Creatieve Commons Attribution/Share Alike Licentie". Extra voorwaarden kunnen van toepassing zijn. Bekijk hiervoor de Creative Commons website voor details. Auteur van de tekst hierboven.