Duck Sauce

 • Duck Sauce is een samenwerkingsverband tussen de diskjockeys Armand Van Helden en A-Trak; zij geven hun muziek uit via Fool's Gold Records. De eerste tracks van het duo verschenen in 2009 en heetten ANYway en You're nasty, direct gevolgd door een ep Greatest hits. De muziek is disco house.

  ANYway komt nog niet onder het duonaam uit, maar als Armand Van Helden and A-Trak Present Duck Sauce. De bovenkasten NY midden in de titel staat voor New York, alwaar de band is ontstaan. ANYway wordt ook een bescheiden hit in Nederland met 8 weken notering en een hoogste plaats nummer 49 in de Single Top 100. De Nederlandse Top 40 noteerde 7 weken met hoogste positie nummer 25. Ook in Frankrijk en België (Vlaanderen) haalde het successen.

  You're nasty en opvolger Grand steppin doen niets in Nederland.

  Grand steppin werd onder het motto "Quack is back" opgevolgd door Barbra Streisand, dat in Nederland in 4 weken notering naar de nummer 1-positie klom in de Single Top 100, in Vlaanderen bereikte het nummer al in de 3de week de eerste plaats van de Ultratop 50.

  Discografie

  Singles

  Externe links

  Deze tekst is beschikbaar volgens "Creatieve Commons Attribution/Share Alike Licentie". Extra voorwaarden kunnen van toepassing zijn. Bekijk hiervoor de Creative Commons website voor details. Auteur van de tekst hierboven.