Anahi feat. Noel Shajris

  • Anahí Giovanna Puente Portilla (Mexico-Stad, 14 mei 1983) is een Mexicaans zangeres en actrice. Zij is bekend geworden als lid van de popgroep RBD.

    Filmografie

    Televisie

    • 2011: "Dos Hogares" – Angélica Estrada
    • 2007: "Lola, érase una vez" – Anahí
    • 2004: "Rebelde" – Mía Colucci
    • 2002: "Clase 406" – Jessica Riquelme
    • 2000: "Primer Amor" – Jovanna Luna
    • 1999: "Mujeres engañadas" – Jessica Duarte
    • 1999: "El diario de Daniela" – Adela Monroy
    • 1998: "Gotita de amor" – Nuria
    • 1998: "Vivo por Elena" – Talita
    • 1997: "Mi pequeña traviesa" – Samantha
    • 1996: "Tu y Yo" – Melissa Álvarez
    • 1995: "Alondra" – Margarita
    • 1992: "Ángeles sin paraíso" – Claudia
    • 1991: "Muchachitas" – Betty
    • 1991: "Madres egoístas" – Gaby
    • 1991: "La pícara soñadora" – Vendedora
    • 1989: "Carrusel" – Paty

    Televisieseries

    • 2007: "RBD: la familia" – Anahí
    • 1996: "Mujer, casos de la vida real" – Fabiola
    • 1989: "La hora marcada" – Muñeca
    • 1989: "La Telaraña" – Paty
    • 1986: "Chiquilladas" – Frambuesa

    Films

    • 2000: "Tarde Azul" – Nicole
    • 1999: "Inesperado amor" – Ana
    • 1992: "No me defiendas compadre" – Estephania
    • 1992: "El ganador" – Mariana Sant
    • 1991: "Nacidos para morir" – Julia
    • 1989: "Había una vez una estrella" – María Juana
    • 1989: "Asesinato a sangre fría" – Victoria

    Discografie

    Anahí

    Het eerste album is vernoemd naar z'n artiestennaam, Anahí. Dit album is uitgekomen in 1992.

    1. El Ratón Pérez
    2. Apaguen El Despertador
    3. No Le Tengo Miedo Al Doctor
    4. Pastel De Chocolate
    5. Somos Amigos
    6. El Blues De La Paleta
    7. Hay Un Chico Que Me Gusta
    8. El Twist De Mi Hermano
    9. Los Dos Al Agua
    10. Un Casamiento En El Zoo
    11. A Bailar La Conga
    12. Te Doy Un Besito

    Hoy es mañana

    Het tweede album heet Hoy es mañana. Dit album is uitgebracht in 1996.

    1. Descontrolándote
    2. Por Volverte A Ver
    3. Soy Como Soy
    4. Bailar
    5. Máscaras
    6. Fin De Semana
    7. Historia Entre Amigoas
    8. Corazón De Bombón
    9. Teléfono Suena
    10. No Me Comparen
    11. Por Volverte A Ver (Remix)

    Anclado en mi corazón

    Het derde album heet Anclado en mi corazón. Dit album is uitgebracht in 1997.

    1. Salsa Reggae
    2. Anclado En Mi Corazón
    3. Para Nada
    4. Sexy
    5. A Un Metro Del Suelo
    6. Porción De Amor
    7. Con Los Brazos En Cruz
    8. Química
    9. Escándalo
    10. Salsa Reggae Remix
    11. Anclado en mi Corazón (Energy Mix Radio)

    Baby Blue

    Het vierde album heet Baby Blue. Dit album is uitgebracht in 2000.

    1. Es El Amor
    2. Como Cada Dia
    3. Tranquilo Nene
    4. Super Enamorándome
    5. Primer Amor
    6. Aqui Sigues Estando
    7. Tu Amor Cayo Del Cielo
    8. Volveras A Mi
    9. Desesperadamente Sola
    10. Sobredosis De Amor

    Mi Delirio

    Het vijfde album heet Mi Delirio. Dit album is uitgebracht in 2009.

    1. Mi Delirio
    2. Quiero
    3. Qué Más Da
    4. Hasta Que Llegues Tú
    5. No Te Quiero Olvidar
    6. Me Hipnotizas
    7. Para Qué
    8. Te Puedo Escuchar
    9. Él Me Mintió
    10. Gira la Vida
    11. Hasta Que Me Conociste

    Singles

    • Descontrolándote (1996)
    • Corazón de bombón (1996)
    • Por volverte a ver (1996)
    • No me comparen (1996)
    • Anclado en mi corazón (1997)
    • Escándalo (1997)
    • Salsa reggae (1997)
    • Primer amor (2000)
    • Superenamorándome (2001)
    • Juntos feat Kuno Becker (2001)
    • Desesperadamente sola (2001)
    • Tu amor cayó del cielo (2001)
    • Mi delirio (2009)
    • Quiero (2010)
    • Me hipnotizas (2010)
    • Alérgico (2011)
    • Para Qué (2011)
    • Dividida (2011)
    • Click (2011)
    • Absurda (2013)

    Externe link

    Deze tekst is beschikbaar volgens "Creatieve Commons Attribution/Share Alike Licentie". Extra voorwaarden kunnen van toepassing zijn. Bekijk hiervoor de Creative Commons website voor details. Auteur van de tekst hierboven.