Hot Chelle Rae Featuring New Boyz

 • Hot Chelle Rae is een Amerikaanse band. De band bestaat uit 4 jongens. Hun eerste album Lovesick Electric kwam uit op 23 oktober 2009 en hun tweede album Whatever kwam uit op 29 November 2011.

  Biografie

  De band begon in 2005 door een ontmoeting tussen Ryan Keith Follese en Nash Overstreet. De naam is ontstaan door een fan Chelle Rae die zei dat ze goede mensen kon regelen voor de band en die nepfoto's met beroemdheden stuurde. Haar valse identiteit kwam later aan het licht. Nash Overstreet is de zoon van zanger Paul Overstreet, Ryan Keith en Jamie Christian Follese zijn zonen van songwriter Keith Follese en Ian Sebastian Keaggy is de zoon van Phil Keaggy. In 2007 opende de band een uitverkocht concert van Lil Jon. Later in dat jaar gingen ze op tournee met de band. Ze tekenden in 2008 bij Jive Records en zijn toen begonnen met hun eerste album.

  Lovesick Electric (2008-2010)

  Nadat ze getekend hadden bij Jive Records begonnen ze met het opnemen van hun eerste album samen met producers Eric Valentine, Butch Walker en Matt Radosevich. Het eerste album werd op 27 oktober 2009 uitgebracht.

  Whatever (2011-heden)

  Nadat de single Tonight Tonight uitkwam werd de band in één klap bekend. Onder de zelfde naam is er een ep uitgebracht. Het nummer had tot nu toe een hoogtepunt op nummer 6 in de Billboard Hot 100. November 2011 kwam het tweede album: Whatever uit. Eind 2013 kondigde bassist Ian Keggy uit de band te stappen, om een solocarrière en andere dromen na te jagen. Op dit moment werkt Hot Chelle Rae aan haar derde album, het album heeft nog geen titel.

  Leden

  • Ryan Keith Follese - gitaar, zang (2005-heden)
  • Nash Linden Miller Overstreet - leadgitaar, zang (2005-heden)
  • Ian Sebastian Keaggy - basgitaar, zang (2005-2013)
  • Jamie Christian Follese - drums (2005-heden)

  Discografie

  Singles

  Externe link

  Deze tekst is beschikbaar volgens "Creatieve Commons Attribution/Share Alike Licentie". Extra voorwaarden kunnen van toepassing zijn. Bekijk hiervoor de Creative Commons website voor details. Auteur van de tekst hierboven.

google remarketing