SMS Chat

Welkom bij de MTV SMS Chat! Met deze chat kan je een interactieve wereld vol grappige gesprekken betreden, gewoon door een sms te sturen. Super simpel!

Wil je praten, zeuren, roddelen of gewoon je mening delen? Doe dat dan hier! Misschien kan je een paar nieuwe vrienden leren kennen of de liefde van je leven tegenkomen?! Wie weet ;)

Iedereen kan meedoen aan de MTV Chat door simpelweg een SMS te sturen naar "5555" (€ 0,60/SMS). Elke SMS moet beginnen met het woord "chat" + je bericht. Jouw berichten zullen verschijnen op de MTV TEXT in luttele seconden.

Chatten kan 24/7 op het MTV TEXT platform op TT pagina 300! Check it out en ontdek verschillende chatrooms! Als je wil chatten met nieuwe vrienden, een hotte date vinden of nieuwe gay friends ontmoeten, dan is MTV Chat the place to be!

Pak je gsm, doe mee, leg contacten en heb plezier!

v.b: SMS: "Chat + Hey iedereen! Ik wil feesten vanavond! Kan iemand me wat party tips geven?" naar "5555" (€ 0,60/SMS)

Wil jij jouw bericht LIVE op je scherm zien? Kijk dan naar MTV en zie jouw berichten elke nacht vanaf 00:00u op het scherm verschijnen!

Als jij je eigen nummer wilt tonen in je bericht moet je de code #tel# gebruiken in je sms en dan verschijnt je nummer automatisch in het bericht.

v.b: SMS: "Chat + Hey iedereen! Ik wil feesten vanavond! Kan iemand me wat party tips even? Stuur me aub #tel#" naar "5555" (€ 0,60/SMS)

Let op dat pogingen om je nummer zelf uit te schrijven in je bericht zullen mislukken. Gebruik dus zeker de code #tel# voor de MTV Chat op tv en op TT!

Ben jij creatief en wil je uniek zijn? Bedenk dan je eigen nickname!

v.b: SMS: "NICK" + JE GEWENSTE NICKNAME naar "5555" (€ 0,60/SMS)

Nicknames die MTV of aanstootgevend taalgebruik bevatten, zullen niet geaccepteerd worden. Nicknames zijn geldig voor MTV Text en MTV televisie. Het mag max 16 karakters bevatten, dus gebruik ze wijselijk ;)

Wil jij je nickname veranderen? v.b: SMS: "NICK" + NIEUWE NICKNAME naar "5555" (€ 0,60/SMS)

Wil jij je nickname verwijderen? v.b: SMS: "NICK" + NO NICK naar "5555" (€ 0,60/SMS)De MTV Chat is een vriendelijk en respectvol interactief platform en daarom zal elk bericht onderworpen worden aan moderatie. Oneerbiedige berichten, berichten met aanstootgevend taalgebruik, beledigende berichten, seksueel getinte berichten of berichten die in strijd zijn met de openbare orde zullen NIET getoond worden, maar worden wel aangerekend.Benieuwd naar onze 10 gouden chat regels? Download dan hier het PDF bestand.

Als je onze Gebruiksvoorwaarden wat beter wilt bekijken, Download dan hier het PDF bestand.

Wil je onze privacy policy bekijken? Download dan hier het PDF bestand.


Moderators
Wij zijn altijd op zoek naar vrijwillige moderatoren voor de MTV Chat diensten op TV en op teletekst. Heb jij zin om ook een moderator te worden, laat dan een bericht achter op dit e-mailadres: moderator@MTV.nl

We zouden graag de volgende info over jezelf ontvangen in je mail:

- Voornaam en familienaam
- GSMnummer
- E-mail
- Geboortedatum
- Bewijs van goed gedrag
- Wat is je huidige nickname op onze chat?
- Korte motivatie om moderator te worden

Moderator vereisten:

- +18
- Voldoende vrije tijd om online te zijn
- Een eigen computer of laptop
- Community regels willen en kunnen toepassen
- De plaatselijke taal kunnen spreken en schrijven
- Teamspeler
- Makkelijk om mee om te gaan
- Diplomatisch en tolerant

Mensen die denken dat het zijn van een moderator gewoon een goedkope manier is om deel te nemen aan onze sms diensten, geef je alstublieft NIET op voor deze functie. We zijn op zoek naar een team vol coole, jonge en gemotiveerde mensen die ons willen helpen in hun vrije tijd. Het is ook zeer belangrijk dat je kan werken met een computer en internet.