NIEUWE SHOW: ‘True Love Or True Lies?’ – Welke koppels liegen over hun relatie?

1 oktober 2018
Je hebt wellicht al geleerd dat je NIET aan je ex moet vertellen waar je naartoe op vakantie gaat (dank je wel Ex on the Beach) en dat je NEVER EVER iemand moet vertrouwen met het ontwerpen van een tattoo die de rest van je leven op je lichaam zal blijven (Ja joeee, Just Tattoo Of Us). Toe aan nog meer shocking reality? ;) We hebben we een nieuwe uitdaging bedacht in de gloednieuwe show 'True Love Or True Lies?'.

In dit nieuwe reality-programma droppen we acht prachtige koppels in een idyllische Toscaanse villa. Maar LET OP: niets is wat het lijkt! Sommige 'relaties' zijn nep en dus verzonnen. De love birds hebben elkaar nog nooit ontmoet en het is dus aan hen om onderling uit te vogelen welk stel echt en welk stel nep is. Ze zullen elkaar dan ook constant ondervragen over hoe ze elkaar hebben ontmoet, hoelang ze al samen zijn en wat de tweede naam van hun huisdier is (want als je dat niet weet, heb je dan wel écht een relatie…?).

De stellen mogen op basis van hun ondervindingen in de villa stemmen over welk koppel zij denken dat nep is, waarna het stel met de meeste stemmen de ware aard van hun relatie zal onthullen…

Het ultieme 'liefdeskoppel' die al deze ondervragingen en stemrondes gedurende tien dagen weet te overleven, gaat naar huis met 50.000 pond! (Ok, hier zouden wij ook wel tien dagen voor liegen.)

Het beste van allemaal? De show is vanaf vanavond iedere werkdag te zien om 18:00 op MTV. Je hoeft dus geen week te wachten op een nieuwe aflevering en kijkt ze ook gelijk na de uitzending terug op onze site. Lekker bingen dus!

Heb jij het in je om alle neprelaties meteen te spotten? ;)

Lady Gaga - Perfect Illusion

categorie:

laatste nieuws

MTV News Recap: Week 49

news

MTV Push december 2020: Leer 24kGoldn beter kennen

news

Meld je aan voor het GameXtreme XL Toernooi en win Game Mania-prijzenpakket

news

MTV News Recap: Week 48

news

GEZOCHT: sexy singles voor Ex on the Beach: Double Dutch

news

MTV News Recap: Week 47

news

Dit is Celeb Ex In The City met o.a. Calum Best, Michael Griffiths, Megan Barton Hanson en Amy Hart

news

MTV News Recap: Week 46

news