Heeft Riri iets te maken met de ruzie tussen Solange en Jay Z?

14 mei 2014
Iedereen heeft het beruchte filmpje nu wel gezien. Solange Knowels die helemaal flipt in de lift en haar zwager Jay Z te lijf gaat. Zuslief Beyoncé staat er een beetje flabbergasted bij. (Mocht het compleet aan je voorbij zijn gegaan, check het hier )
Bronnen beweren dat Rihanna schuld is aan de ruzie. Hoe dan? Ze was niet eens in de lift? Nou Jay Z was boos op Solange omdat vriendinnen van haar zijn naam gebruikten om binnen te komen bij het Met Gala. Solange werd helemaal woest toen ook nog bleek dat Jay Z met Rihanna naar de afterparty wilde. Alleen.
Jay Z tikte zijn schoonzusje op de vingers omdat haar vrienden zijn naam gebruikten om het Met Gala binnen te komen. Solange was not amused en wilde naar huis. In de lift ging zij uit haar dak omdat Jay Z vertelde nog met zijn good friend Rihanna naar de afterparty te gaan. Solange vond dat de rapper gewoon met zijn vrouw naar huis moest gaan en ging los.
Een andere issue speelde ook tussen de twee. Jay Z zou namelijk helpen de carrière van Solange net zo succesvol te maken als die van B en hij is zijn belofte nog niet nagekomen. Solange zou stikjaloers zijn op het succes van haar zus.
Anderen beweren dat Solange dronken en agressief was. 'Ze was net een snelkookpan die op het punt stond te ontploffen. Ze had te veel gedronken en was behoorlijk van de wereld toen de optredens na het diner begonnen.' verklaart een bron dichtbij het drietal. 'Ze danste als een gestoord en werd woedend door een bepaalde opmerking die Jay Z die avond maakte.' Vult een andere bron aan. Dit schijnt wel vaker voor te komen. Daarom bleven Jay Z en Beyoncé zo kalm.
Beyoncé, Jay Z en Solange hebben nog niet gereageerd op het filmpje. Wat denk jij dat er gebeurd is?

laatste nieuws

#1-DJ van de wereld Martin Garrix gaat optreden tijdens de MTV EMA 2016!

Nieuws

Dingen in Harry's gezicht gooien is not done

Nieuws

#KanyeDay was heel erg.. ‘Kanye’

Nieuws

#MTVSpotifriday: Camila Cabello, Jonas Blue, Cheat Codes, Muse

Nieuws

#MTVSpotifriday: DNCE, Zara Larsson, Teske, Harry Styles

Nieuws

#MTVSpotifriday: Fifth Harmony, Foo Fighters, Major Lazer, Kovacs

Nieuws

#MTVSpotifriday: Jax Jones, Demi Lovato, Royal Blood, Lucas & Steve

Nieuws

#MTVSpotifriday: Niall Horan, Mr. Probz, Imagine Dragons, Sevdaliza en meer

Nieuws