Ed Sheeran schreef 'Love Yourself' van Justin Bieber eigenlijk voor eigen album

Hij vond het nummer toch niet goed genoeg...

Een leuk weetje: het nummer waar Justin Bieber een enorme wereldhit mee scoorde, ‘Love Yourself’, was eigenlijk bedoeld voor het nieuwe album ‘Divide’ van Ed Sheeran. Echter; hij vond het nummer niet goed genoeg op het album te zetten, en dus kon Bieber zijn eigen versie ervan maken. Het werd uiteindelijk een grote hit; en dat had Ed Sheeran niet verwacht!

“Justin deed zijn ding met het lied en bracht het uit op single. Toen ging het van een nummer dat nooit uitgebracht zou worden naar een van de grootste hits van 2016.”, aldus Ed Sheeran.

Niet alleen ‘Love Youself’ is per ongeluk een grote hit geworden waar Ed medeverantwoordelijk voor was. Ook aan de hit ‘Cold Water’ van Justin Bieber, Major Lazer en heeft hij meegewerkt.

Ed zei hierover: “Ik had geen idee dat Cold Water bestond. Het was waarschijnlijk een nummer dat nog maar half af was.” Toen Diplo Ed Sheeran belde en zei dat hij ‘Cold Water’ als single uit wilde brengen, was Ed vrijwel vergeten over welk nummer het ging.

Denk jij dat ‘Love Yourself’ beter bij Ed Sheeran zou passen, of is het toch meer een single voor Justin Bieber ? Hoe dan ook; met of zonder ‘Love Yourself’, we kunnen niet wachten tot z’n nieuwe album!

dinsdag, 10 januari 2017