Verkiezingen 2017: laat je stem horen!

Ook o.a. Teske, B-Brave, De Staat en Typhoon gaan naar de stembus.

Vandaag zijn de Tweede Kamerverkiezingen 2017 en dat betekent: stemmen! Met zo’n 850.000 jongeren die dit jaar voor het eerst mogen stemmen is het belangrijk dat ook jullie stem wordt gehoord. Het kan zijn dat politiek je niet zo ligt of dat je het niet heel interessant vindt, maar het gaat uiteindelijk om jouw toekomst. Check je eigen gemeente om erachter te komen waar je kunt stemmen en laat jouw stem horen!

Woon je in Amsterdam? Maak het stemmen leuker en laat weten wie jij kiest in de hoogste stemlocatie van Nederland; de A’DAM Toren. Alle stembureaus zijn open van 7:30 tot 21:00 wat je zeker genoeg tijd geeft om mede jouw toekomst te bepalen ;) Wil je stemmen, maar weet je gewoon nog niet op wie? Check dan even de kieswijzer, die helpt je gegarandeerd bij je keuze: klik hier.

Ook jouw favoriete artiesten én influencers zoals Teske, B-Brave, De Staat, Typhoon, Anna Nooshin en Mascha Feoktistova laten hun stem horen. Check hieronder in de filmpjes waarom zij vandaag naar de stembus gaan.

Succes!woensdag, 15 maart 2017