Het succes stroomt binnen bij Kraantje Pappie!

All I do is win!

Waar er eerst nog geruchten gingen dat Kraantje Pappie zou stoppen met rappen na de release van zijn derde album in de Crane-triologie, lijkt daar nu in de verste verte geen sprake meer van te zijn. Kraantje wist met zijn album ‘Crane III de verwachtingen méér dan waar te maken en daarvoor wordt hij nu dik beloond!

Eerder mocht Alex van der Zouwen, zijn echte naam, al een gouden plaat in ontvangst nemen voor de track ‘De Manier’, inmiddels zijn we drie weken verder en heeft het nummer nu ook de platina status weten te bereiken. Dit betekent dat Kraantje alleen al van dit nummer meer dan 30.000 exemplaren over de toonbank heeft weten te krijgen. Niet alleen in Nederland is Kraantje enorm populair, ook bij onze zuiderburen scoort hij ontzettend goed! Op verschillende belangrijke Belgische hitlijsten staat Kraantje in de top 10 met zijn nummer ‘Pompen’.

Wie denkt dat Kraantje genoeg neemt met al deze successen en er even tussenuit gaat heeft het helemaal fout. De rapper heeft zojuist een tweejarig contract getekend bij platenlabel Noah’s Ark, er komt nog een nieuwe single + video van ‘Crane III aan, hij staat aankomende zomer op super veel evenementen als headliner én Kraantje belooft eind dit jaar nog nieuwe muziek te droppen! Daarnaast zal Kraantje Pappie vanaf april ook bij ons schitteren in het nieuwe seizoen van Dutch Ridiculousness!woensdag, 29 maart 2017