MTV NOW on the road met Sunnery James & Ryan Marciano @ Koningsdag 2017

"Stemt iedereen in dat dat een grote blunder is?"

MTV NOW on the road met Sunnery James & Ryan Marciano @ Koningsdag 2017
Ook dit jaar waren op Koningsdag de beste events in het land te vinden en Sunnery James & Ryan Marciano gaven een aantal hele vette optredens! Van Breda tot Groningen; we gingen met de twee populaire DJ’s mee on the road tijdens hun Koningsdag én stelden ze ook een aantal (gênante) vragen waarvan je het antwoord sowieso wilt weten… ;) Check hierboven het MTV NOW Report.


MTV NOW Report: Alex Aiono
Op zondag 23 april gaf Alex Aiono, bekend van de beste covers op YouTube en tracks als ‘Work The Middle’ en zijn nieuwste single ‘Question’, een concert in de Melkweg in Amsterdam! Met meer dan vier miljoen abonnees op YouTube is hij op weg naar de top en dat was te merken voor de ingang van de venue. MTV Presenter Kay Nambiar en Social Reporter Rijk Hofman bezochten het concert en spraken van te voren met Alex en alle fangirls (waarvan sommige meer dan 24 uur (!) voor de deur hebben gelegen). De twee stelden aan zowel Alex als de fangirls dezelfde vragen en er kwamen, al zeggen we ’t zelf, heerlijke antwoorden uit ;) Check hierboven het MTV NOW Report.


MTV NOW Report: Daydream Festival 2017
MTV Festival Season is begonnen en afgelopen weekend trapten we officieel af met de 2017-editie van Daydream Festival! Tijdens dit vette event ging Kay Nambiar de hele dag mee met Kraantje Pappie én sprak hij Sem Thomasson! Benieuwd? Check hierboven de twee video’s van het MTV NOW Report.


MTV NOW Report: MTV Presents Anne-Marie
Op maandag 3 april gaf Anne-Marie, onder andere bekend van grote hits als ‘Alarm’, ‘Rockabye’ en ‘Ciao Adios’, een exclusieve showcase in de ADAM Toren tijdens MTV Presents Anne-Marie in Amsterdam & she SLAYED IT! Host Kay Nambiar en Social Reporter Rijk Hofman waren erbij en spraken de ster nadat ze vier toptracks had gezongen! Check hierboven het MTV NOW Report.

zaterdag, 29 april 2017

  • MTV NOW on the road met Sunnery James & Ryan Marciano @ Koningsdag 2017

  • MTV NOW Report: Fans overnachten buiten voor YouTube-ster Alex Aiono

  • MTV NOW Report: Daydream Festival 2017 - Kraantje Pappie

  • MTV NOW Report: MTV Presents Anne-Marie

  • MTV NOW Report: Daydream Festival 2017 - Sem Thomasson