Kijk alle afleveringen én exclusieve clips terug van EOTBDD!

  Het hele seizoen bingewatchen? Yes you can!

  Officiële boekingen Ex on the Beach Double Dutch: pers.nl@vimn.com


  Aflevering(en) gemist?
  Het tweede seizoen van Ex on the Beach Double Dutch zit er helaas alweer op, maar no worries: je kunt hieronder alle afleveringen bingewatchen zo vaak als je wil!

  Ex On The Beach Double Dutch #204

  204

  Met de komst van Rosalie stijgt het drama-niveau tot een nieuwe hoogte. Gelukkig is de tablet of terror altijd in de buurt voor EXtra fun.

  Ex On The Beach Double Dutch #203

  203

  De droom van Bas en Alisa lijkt te zijn veranderd in een nachtmerrie. Met een full moon party op de agenda zit de nacht vol verassingen

  Ex On The Beach Double Dutch #202

  202

  De eerste ex is gearriveerd en Yoshi doet een wedstrijdje koffers gooien; binnen 24 uur is er al genoeg drama in de villa..

  Ex On The Beach Double Dutch #201

  201

  Ex on the Beach is back! Negen sexy singles weten ze waar aan beginnen, maar wat ze niet weten is dat er meer exen dan ooit worden losgelaten!

  Leugendetector & Weekly Challenges
  Iedere week zag je hier exclusieve video’s met de nieuwe castleden en leerde je ze, letterlijk, nog beter kennen! We legden ze aan de leugendetector, lieten ze de Fuck, Marry, Kill & Lick My Body Challenge doen en vroegen ze naar de juiciest Sex Confessions. Kijk alle online exclusives hieronder terug.

  maandag, 03 juli 2017