Katy Perry dist Taylor Swift in haar nieuwste track

'Swish, Swish, Bish. Another one in the basket'

Een paar jaar geleden waren Katy Perry en Taylor Swift beste vriendinnen, maar dit veranderde allemaal door een ruzie tussen de twee…. Volgens geruchten begon het tijdens Taylor’s wereldtournee voor haar album ‘Red’. Katy vroeg aan drie dansers van Taylor’s tour of ze haar wilden joinen voor haar wereldtournee The Prismatic World Tour. De dansers gingen akkoord en verlieten voor het einde de tour van Taylor… Dit schoot in het verkeerde keelgat bij Taylor.

In 2014 bracht TayTay ‘1989’ uit en was ze druk bezig met haar promo-tournee. Ze deed verschillende interviews met magazines, maar het interview met Rolling Stone viel op tussen de rest. In het interview sprak ze namelijk over een nummer op het album ‘Bad Blood’. Nu weten we ondertussen al over wie dit nummer gaat. In het interview vertelde Taylor dat het nummer deze keer niet over een jongen ging, maar over iemand die haar tour probeerde te saboteren… Gaat er al een belletje rinkelen? Dit ging duidelijk over Katy.

En nu hebben we eindelijk de reactie van miss Perry! Gisteravond bracht ze namelijk de nieuwe track ‘Swish Swish’ (verwijst hoogstwaarschijnlijk naar ‘Swift Swift’) uit met Nicki Minaj en in de tekst hoor je vrij duidelijk wat ze van Taylor vindt… > ‘Your game is tired, you should retire’. Zo dan!

Wie heeft de strijd volgens jou gewonnen? Check de track (met overigens heerlijke beat) hieronder.vrijdag, 19 mei 2017