MTV Presenter Kay en z'n broer Jesse tatoeëren elkaar in exclusieve special Just Tattoo of Us!

Just Tattoo of Us: vanaf 1 juni elke donderdag om 21.30 uur op MTV.

Zou jij het aandurven om iemand die je goed kent voor jou een tattoo te laten ontwerpen en deze ongezien te laten zetten? (En andersom…?) Vanaf 1 juni kun je elke donderdag om 21:30 de ultieme vertrouwenstest volgen in de nieuwe show Just Tattoo of Us, gepresenteerd door niemand minder dan Charlotte Crosby (Geordie Shore) en Stephen Bear (Ex on the Beach).

MTV Presenter Kay Nambiar en z’n broer Jesse Nambiar (NAMBYAR) gingen ook de uitdaging aan! De broers geven elkaar de ultieme vrijheid; ontwerpen ze iets waar de ander blij van wordt of balen ze de rest van hun leven van het resultaat?

Kay Nambiar:Ik denk niet dat je iemand meer vertrouwen kunt geven dan hem of haar een tattoo voor je te laten ontwerpen en gelijk te laten zetten. Het was bijzonder om dit met mijn broer Jesse te ervaren en er gelijk achter te komen hoe goed onze band echt is. Wat het resultaat is? Dat kun je zien in de speciale aflevering!

Check de special hierboven!

Zelf ook samen met iemand een tattoo laten zetten? Check onze Facebook en tag degene die je wilt uitdagen in de post bovenaan de pagina!

Just Tattoo of Us is vanaf 1 juni elke donderdag om 21.30 uur te zien op MTV. Mis het niet!

dinsdag, 30 mei 2017