MTV Spotifriday: Miley Cyrus, Lost Kings, Ally Brooke, SFB & Jonna Fraser

Volg ons nu op Spotify en blijf op de hoogte van de nieuwste releases!

We hebben weer een brand new MTV Spotifriday-playlist voor je! Deze week luister je onder andere naar nieuwe releases van Katy Perry met haar nieuwste album ‘Witness’, Miley Cyrus met de track ‘Inspired’ die ze opdraagt aan Manchester en David Guetta ft. Justin Bieber met de single ‘2U’. Deze laatste track is co-produced door de Nederlandse Girogio Tuinfort en Daniel “Cesqeaux” Tuparia.

Ook heeft Ed Sheeran een akoestische cover uitgebracht van Britney Spears’ __ hitsingle ‘…Baby One More Time’__, heeft Ally Brooke van Fifth Harmony een feature op de nieuwste track van Lost Kings en is DJ Khaled samen met Drake te horen in de collab ‘To The Max’. Nog niet genoeg? SFB, Jonna Fraser, Nicky Romero, Sam Feldt, Sevn Alias, Lorde, Pharrell en Wizkid hebben ook nieuwe tracks voor je gedropt.

Check hieronder de MTV Spotifriday-playlist met de releases én zorg dat je ons volgt op Spotify (MTV NL) om up-to-date te blijven van de nieuwste en beste tracks!Naast nieuwe tracks zijn er ook een aantal muziekvideo’s gedropt die je zeker niet mag missen! Bekijk hieronder visuals van onder andere Fifth Harmony, Little Mix en David Guetta ft. Justin Bieber.vrijdag, 09 juni 2017