Kijk hier MTV Double Trouble terug en check online exclusives!

Nieuwe aflevering: elke zondag om 22u op MTV.

De ‘twee grootste sletjes met de minste vetjes’ zijn terug!
Die uitspraak kan maar van één, eh twee iemanden zijn: Sharon & Esmee natuurlijk! Krijg je ook geen genoeg van onze faves uit Maaskantje? Vanaf 27 augustus zie je iedere zondag om 22u in MTV Double Trouble hoe de beroemde tweeling uit Ex on the Beach: Double Dutch probeert te overleven tijdens een vakantie in Bulgarije. En nee; ze zitten niet in een all inclusive resort, maar moeten onder andere met de WC-rol onder de arm de smerigste toiletten trotseren… Dat wordt sowieso Double Trouble!

Afleveringen gemist? Kijk ze hier t/m 31 oktober gratis terug!

Double Trouble #104

104

Esmee en Sharon worden goedgemutst wakker, nu alleen nog een lekker ontbijtje scoren. Uiteraard met de vaste fles knoflooksaus. Bij gebrek aan mannen versieren de meiden gewoon lekker zichzelf en staat er een dubbele verrassing klaar.

Double Trouble #103

103

De zon schijnt eindelijk, maar dat neemt de frisse tegenzin niet weg. De meiden hebben het helemaal gehad met kamperen, maar doen een gunstige ontdekking. Wat is de tweeling van plan? Tijd voor echte Double Trouble!

Double Trouble #102

102

Na een nacht slapen in de bus beginnen de meiden met frisse tegenzin aan hun vakantieavontuur. Tijd om de tent in elkaar te zetten en boodschappen te doen. Gelukkig zijn er genoeg “Bulgarijse” mensen om Sharon en Esmee te helpen.

Double Trouble #101

101

De twinnies gaan on tour! Sharon en Esmee krijgen te horen dat ze op kampeervakantie gaan en zijn not amused. Toch gaan de meiden vol goede moed aan de slag om zich zo goed mogelijk voor te bereiden op hun reis naar Bulgarije.

Online exclusives: too cheeky for TV
Op vakantie met Sharon & Esmee zorgt voor zoveel hilarische momenten, dat we ons verplicht voelen om sommige fragmenten, die niet in de afleveringen zitten, meteen de wereld in te slingeren. Iedere week maken we een heerlijke selectie voor je waarin je nog meer van onze favoriete twins en hun legendarische uitspraken kunt zien. You’re welcome ;)

maandag, 11 september 2017

google remarketing