Charli XCX dropt musicvideo 'Boys' en hij zit vol sexy celebs

MCM was nog nooit zó leuk!

Charli XCX gaat lekker en dat mag de hele wereld weten. Waar het bijna onmogelijk lijkt om allerlei knappe male celebs te strikken voor een video, flikt Charli het gewoon even. Voor de musicvideo van haar nieuwe track ‘Boys’ wist Charli namelijke mannelijke pareltjes als Joe Jonas, Cameron Dallas, Charlie Puth en Tinie Tempah te strikken.. PRAISE YOU GIRL!

Voor iemand die begin dit jaar nog haar album ‘Nummer 1 Angel’ heeft gedropt, zou je verwachten dat deze track daarvan afkomstig is. Niets is minder waar, ‘Boys’ is een compleet nieuwe track. Because ain’t nobody got time for old songs..

Naast de eerder genoemde male celebs zijn ook Wiz Khalifa, G-Eazy, Conor Franta, Will.I.Am., Diplo, Stormzy en Tristan & James van The Vamps te zien in de clip. I can now die in peace..

Dat Charli XCX kan zingen wisten we al maar dat ze ook kan regisseren blijkt nu door het feit dat Charli de musicvideo van ‘Boys’ helemaal zelf heeft geregisseerd. De betekenis achter deze MV is de rollen om te draaien en dus mannen de dingen laten doen die normaal gesproken vrouwen in musicvideo’s doen.

Genoeg gepraat, check de video hieronder. Meerdere keren. Eyecandy everywhere. Enjoy.maandag, 31 juli 2017