Harry Styles gespot met Victoria’s Secret-model

De twee zijn gezien bij een optreden in New York.

Er gaan geruchten rond dat Harry Styles aan het daten is met Victoria’s Secret-model Camille Rowe! De twee zijn afgelopen weekend in New York gespot, waar ze samen bij een concert aanwezig waren.

Het is de derde keer dat Harry gezien is met een model. Eerder had hij al een gezellige avond met lingeriemodel Sara Sampaio en model Nadine Leopold. Harry doet het, volgens een betrouwbare bron, dit keer rustig aan en wil Camille eerst beter leren kennen.“Ze zitten in een vroeg stadium van daten. Harry is erg gesloten over zijn relaties, maar ze passen goed bij elkaar en zien er gelukkig uit samen.”

Een goede vriend van Harry, Nick Grimshaw, verklapte bijna het geheim in een interview vorige maand. Hij zette Harry aan een leugendetector om erachter te komen waar Harry’s hart sneller van gaat kloppen. Nick liet een foto van Camille zien waarop Harry grijnzend, maar ongemakkelijk op antwoordde: “Ik ken haar niet, maar ik ben er zeker van dat ze een geweldig persoon is.” Ja ja Harry ;)

Camille woont nu in New York en probeert haar carrière als actrice van de grond te krijgen. Harry maakte onlangs zijn acteerdebuut in de film Dunkirk. Volgend jaar samen in een film guys?!

woensdag, 02 augustus 2017