WOW, Little Mix-zangeres mishandeld door bodybuilder

We hopen dat je snel weer de oude bent, Leigh-Anne!

De meiden van Little Mix hebben na maandenlang reizen over de hele wereld om hun singles te promoten en hun Glory Days Tour te performen dan eindelijk een periode vrij. Ook al hebben Perrie, Jesy, Jade en Leigh-Anne een leven waar wij alleen maar van kunnen dromen; er is niets lekkerder dan thuis komen en tijd door te brengen met je familie en vrienden. Toen Leigh-Anne met haar beste vriendin uiteten ging in Londen liep alles alleen compleet anders dan verwacht..

Een 27-jarige bodybuilder schoof bij de meiden aan tafel en begon met een vriendelijk praatje. Niks aan de hand, dachten Leigh-Anne en haar vriendin. Al snel begint de man rare uitspraken te maken en zegt dat ‘de meiden bang zouden zijn geweest als zijn vriendin erbij was geweest’ en dat ‘zijn vriendin véél knapper is dan Leigh-Anne’. Uhmm, knapper dan Leigh-Anne wordt moeilijk mister..

De meiden zijn hier niet van gediend en vragen de man om de tafel te verlaten, waarna hij opstaat en om de tafel heenloopt om vervolgens Leigh-Anne midden in haar gezicht een klap te geven. WTF?!

Leigh-Anne heeft inmiddels zelf op het incident gereageerd en zegt ‘geen verwondingen aan de aanval te hebben overgehouden maar wel enorm te zijn geschrokken’.

De dader is inmiddels veroordeelt tot een contactverbod van 3 jaar en een boete van bijna duizend euro. Daarmee komt hij er nog best simpel van af, als je het ons vraagt..

Laat je niet klein krijgen Leigh-Anne; YOU GOT THE POWER’!

woensdag, 09 augustus 2017