MTV Spotifriday: Sam Smith, Demi Lovato, ZAYN & meer!

Deze tracks zijn de new real deal!

Buiten regent het misschien maar binnen schijnt het zonnetje dankzij artiesten als Sam Smith, Demi Lovato en ZAYN. Er zijn weer genoeg tracks om vrolijk van te worden en wij bespreken de tofste!

Sam Smith‘Too Good At Goodbyes’
Na een stilte van twee jaar is hij eindelijk weer terug met nieuw materiaal en dat verdient aandacht! Sam is de koning van ballads en ook nu bewijst hij maar weer dat hij deze titel waard is. Met ‘Too Good At Goodbyes’ weet hij ook weer gevoelens op te roepen waarvan je met een bak ijs op de bank wilt liggen en even alles lekker te laten gaan.

Demi Lovato‘You Don’t Do It For Me Anymore’
Demi haar nieuwe album staat voor de deur (29 september) dus ze heeft alle reden om regelmatig nieuw tof materiaal te droppen. Na eerder zomerhit ‘Sorry Not Sorry’ en titeltrack ‘Tell Me You Love Me’ te releasen, slingert Demi nu de powerballad ‘You Don’t Do It For Me Anymore’ de wereld in en we’re here for it! GET IT GIRL!

ZAYN ft. Sia‘Dusk Till Dawn’
ZAYN is knap, slim en brengt ook nog eens hele toffe tracks uit, wat wilt een mens nog meer? Uhh, toffe collabs?! Na eerder samen met Taylor Swift en PARTYNEXTDOOR hits te scoren, gaat ZAYN nu een collab met Sia aan. Waar de track de eerste minuut behoorlijk rustig lijkt, ontstaat daarna een refrein en beat die typerend voor Sia *zijn. Ook al is het nummer misschien meer in *Sia haar straatje dan in die van ZAYN, hitmateriaal is het ab-so-luut.

Andere artiesten die deze vrijdag een stuk beter maken zijn o.a. Tove Lo, Nothing But Thieves en Roxeanne Hazes. Je hoort ze hieronder allemaal in onze MTV Spotifriday-playlist!vrijdag, 08 september 2017