De line-up van Pinkpop 2018 is bekend en hij is GROOTS!

21 februari 2018
De line-up van Pinkpop, één van Nederlands grootste festivals, is net bekend gemaakt. Zoals we natuurlijk al hadden verwacht, barst het enorme festival ook dit jaar weer van de grootste namen uit de muziekwereld. Het sensationele event vindt dit jaar plaats op vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 juni op het terrein van Megaland in Landgraaf.
Eerder werden Foo Fighers, Bruno Mars en Pearl Jam als grote headliners aangekondigd, net als Editors, Nothing But Thieves en Oscar and the Wolf. Nu is dus ook de overige line-up bekend geworden en we kunnen verklappen, die lijst is zeker niet mis! De 49e editie van het spektakel zal weer volledig in het teken van rock en pop staan. Waar er vorig jaar ook verschillende hip hop en dance acts te zien waren, heeft de organisatie besloten zich dit jaar echt vooral te focussen op de wortels van het event.
Hou je vast, want dit zijn de namen van Pinkpop 2018!
In de vrijdag line-up staan onder andere: Pearl Jam, Snow Patrol, Oliver Heldens, Lil Kleine, Snow Patrol, Jess Glynne en Donnie.
In de zaterdag line-up staan onder andere: Foo Fighters, The Script, Nothing But Thieves, Alan Walker, Sevn Alias en JP Cooper.
In de zondag line-up staan onder andere: Bruno Mars, Editors, Oscar And The Wolf, Jessie J, Years & Years, Ronnie Flex & Deuxperience en Milky Chance.
Excited door de line-up? De kaartverkoop begint zaterdag 24 februari!

Bruno Mars - Finesse (Remix)

Lil' Kleine - Loterij

categorie:

laatste nieuws

Deze series keek je vroeger altijd tussen de middag

news

ZIEN: Stranger Things en Black Panther grote winnaars MTV Movie & TV Awards 2018

news

5 zieke DISSES op het nieuwe surprise album van Beyoncé & Jay-Z

news

Hebben: Pride T-shirts van Harry Styles

news

TOP 5: stylish en vooral knappe vaders

news

Martin Garrix host eigen clubavond op Ibiza met o.a. Brody Jenner (de broer van)

news

Ex on the Beach: Double Dutch Jamecia vertelt moedig over ongeneeslijke ziekte

news

NikkieTutorials eert overleden broertje in nieuwste vlog

news