De line-up van Pinkpop 2018 is bekend en hij is GROOTS!

21 februari 2018
De line-up van Pinkpop, één van Nederlands grootste festivals, is net bekend gemaakt. Zoals we natuurlijk al hadden verwacht, barst het enorme festival ook dit jaar weer van de grootste namen uit de muziekwereld. Het sensationele event vindt dit jaar plaats op vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 juni op het terrein van Megaland in Landgraaf.
Eerder werden Foo Fighers, Bruno Mars en Pearl Jam als grote headliners aangekondigd, net als Editors, Nothing But Thieves en Oscar and the Wolf. Nu is dus ook de overige line-up bekend geworden en we kunnen verklappen, die lijst is zeker niet mis! De 49e editie van het spektakel zal weer volledig in het teken van rock en pop staan. Waar er vorig jaar ook verschillende hip hop en dance acts te zien waren, heeft de organisatie besloten zich dit jaar echt vooral te focussen op de wortels van het event.
Hou je vast, want dit zijn de namen van Pinkpop 2018!
In de vrijdag line-up staan onder andere: Pearl Jam, Snow Patrol, Oliver Heldens, Lil Kleine, Snow Patrol, Jess Glynne en Donnie.
In de zaterdag line-up staan onder andere: Foo Fighters, The Script, Nothing But Thieves, Alan Walker, Sevn Alias en JP Cooper.
In de zondag line-up staan onder andere: Bruno Mars, Editors, Oscar And The Wolf, Jessie J, Years & Years, Ronnie Flex & Deuxperience en Milky Chance.
Excited door de line-up? De kaartverkoop begint zaterdag 24 februari!

Bruno Mars - Finesse (Remix) [feat. Cardi B]

Lil' Kleine - Loterij

laatste nieuws

BREAKING: Fifth Harmony is OVER

Muziek

ZIEN: Kendall Jenner zingt over haar VAGINA in nieuwe COLLAB met Ed Sheeran, Chris Brown, DJ Khaled en Lil Dicky!

Muziek

Ronnie Flex geeft grootste show OOIT!

Muziek

Chelsea Houska is ZWANGER van haar derde kindje en het wordt een…!

Nieuws

BINNENKORT: Spotify volledig besturen met je stem!

Nieuws

BREAKING: Marnie VERLAAT Geordie Shore

Nieuws

VIDEO: Alles over de tragische BREAK-UP van ZAYN & GIGI!

Nieuws

Is DIT de nieuwe Pauly D in MTV Floribama Shore?!

Nieuws