Kim Kardashian gooit telefoongesprek Kanye West en Taylor Swift online

18 juli 2016
Vorige maand lanceerde Kanye West zijn beruchte 'Famous'-video waarin naakte celebs naast Kanye in bed liggen; we kennen de video allemaal. Taylor Swift lag ook in dit bed (als wassen pop) en werd ook in de lyrics genoemd:
“Feel like me and Taylor might still have sex. Why? I made that bitch famous.”
Taylor was op z'n zachtst gezegd niet zo blij met deze tekst, zo bleek uit haar speech tijdens de Grammy's dit jaar. Kanye West zei daarop op Twitter dat ze de tekst wél goed had gekeurd en zei dat ze de zin zelfs 'grappig' zou vinden.
Kim Kardashian besloot dit weekend een einde te maken aan de discussie door geluidsfragmenten van een opgenomen telefoongesprek tussen Kanye en Taylor op Snapchat te plaatsen. Hierin horen we Kanye die de zin met haar bespreekt waarin ze onder andere zegt: “Gebruik de zin waarvan jij denkt dat hij het beste is. Ik stel het heel erg op prijs dat je me hierover vertelt, dat is heel aardig.”
Je denkt misschien dat Taylor hierover niks meer zou zeggen, maar dan ken je Tay Tay nog niet. Ze plaatste een tekst op haar socials waarin ze aangaf dat ze nooit heeft geweten dat de term 'Btch' erin voor zou komen en het nummer nooit heeft gehoord voordat het werd uitgebracht. Luister hieronder naar het geluidsfragment en de reactie van Taylor* hierop.

categorie:

laatste nieuws

Geen drank en drugs meer voor Ronnie Flex?!

Muziek

Dua Lipa houdt zich niet aan haar eigen ‘New Rules’

Muziek

FOTO: Max Verstappen heeft een nieuwe vriendin!

Nieuws

Justin Timberlake zoent bloot in nieuwe video ‘Supplies’! En er speelt ook een wereldster in..

Muziek

VIDEO: Harry Styles covert Rihanna’s Wild Thoughts

Muziek

OMG! Plannen de Jonas Brothers een reünie?!

Muziek

Teen Mom 2-ouders Briana en Javi officieel uit elkaar

Nieuws

Krijgen Charlotte, Gaz, Scotty, Vicky en Aaron een eigen spin-off?

Nieuws