Wat weten we allemaal van onze nieuwe aanwinst Kay Nambiar?

4 juni 2015
Na het behalen van zijn propedeuse voor de studie Engels verliet Kay Nederland om als model in Parijs, Milaan, Londen, New York, Tokyo en Sydney te werken. Gelukkig kwam hij na drie jaar weer terug omdat wij het hier in Nederland niet meer trokken zonder zijn knappe kop :P
Hij kwam terug om te studeren en deed dan ook maar gelijk twee studies: Communicatiewetenschap en Bedrijfskunde. Tijdens deze periode begon hij samen met zijn broertje Jesse en Jelte Tuinstra (aka Jett Rebel!) met muziek maken om na zijn afstuderen de band Valerius op te richten. Ze haalden de top tien in Nederland en zelfs een nummer 1 hit in Indonesië.
We dwalen af, want wat we hier eigenlijk willen vertellen, is dat Kay niet voor niets model is (en nu ook officieel MTV presentator dus, yay!), want kijk nou wat een hunk! Wij kunnen in ieder geval niet ophouden met staren naar de foto's hierboven. Nog steeds werkt Kay als model voor één van Neerlands grootste agencies: Ulla Models. En dat is hem geraden ook want we willen zo veel en zo lang mogelijk van zijn onweerstaanbare overkomen genieten.

laatste nieuws

#1-DJ van de wereld Martin Garrix gaat optreden tijdens de MTV EMA 2016!

Nieuws

Dingen in Harry's gezicht gooien is not done

Nieuws

#KanyeDay was heel erg.. ‘Kanye’

Nieuws

#MTVSpotifriday: Camila Cabello, Jonas Blue, Cheat Codes, Muse

Nieuws

#MTVSpotifriday: DNCE, Zara Larsson, Teske, Harry Styles

Nieuws

#MTVSpotifriday: Fifth Harmony, Foo Fighters, Major Lazer, Kovacs

Nieuws

#MTVSpotifriday: Jax Jones, Demi Lovato, Royal Blood, Lucas & Steve

Nieuws

#MTVSpotifriday: Niall Horan, Mr. Probz, Imagine Dragons, Sevdaliza en meer

Nieuws